Laatste 100 beoordelingen

Op deze pagina ziet u de laatste beoordelingen voor Budgetkar.

Beoordeling op 27-10-2018 (cijfer: 9)

Positieve punten
Goede kwaliteit en niet duur

Beoordeling op 26-10-2018 (cijfer: 9)

Positieve punten
Eenvoudig reserveren, makkelijk ophalen en kwaliteitskarren.

Beoordeling op 22-10-2018 (cijfer: 10)

Positieve punten
je betaalt alleen voor de tijd dat je gebruikt.
Negatieve punten
locatie niet duidelijk bij ophalen
Overige punten
nee

Beoordeling op 18-10-2018 (cijfer: 10)

Positieve punten
Goed en duidelijk geholpen
Negatieve punten
Geen
Overige punten
Aanbetaling gepind, en in contanten weer terug gekregen vind ik een nadeel.

Beoordeling op 12-10-2018 (cijfer: 10)

Positieve punten
Goede service, snelle afhandelingen, mooie prijs!

Beoordeling op 08-10-2018 (cijfer: 8)

Positieve punten
schone kar
Negatieve punten
defect achterlicht

Beoordeling op 06-10-2018 (cijfer: 9)

Positieve punten
Gemak en prijs/kwaliteit verhouding heel goed!
Negatieve punten
Discussies in het verleden over het wel/niet nodig hebben van een BE rijbewijs. Nu niet hoor ;)
Reactie van Budgetkar
B of BE is voor ons een heel groot ding. Wordt u aangehouden met het verkeerde rijbewijs dan is het geen bekeuring, maar direct officier van justitie....rijden zonder rijbewijs !! (Laat staan dat je schade met de aanhanger veroorzaakt).

Beoordeling op 29-09-2018 (cijfer: 8)

Positieve punten
Prijs, planner op de website.
Negatieve punten
Beschikbaarheid. Maar ja, dan moet ik maar geen kar nodig hebben in het weekend.
Overige punten
Ik heb meerder keren karren gehuurd bij Budgetkar en geen enkele keer functioneerden de achteruitrijlichten (als die erop zitten?). Nu begon ik uiteraard te twijfelen aan de aansluiting op mijn auto, maar die is net dit jaar vervangen. Daar zou het dan niet meer aan moeten liggen. Toch deden de achteruitrijlichten het niet...
Reactie van Budgetkar
onze aanhangers hebben allemaal een 7-polige stekker. Deze blijken in de praktijk iets degelijker. Bij een 7 polige stekker zit geen achteruitrijlicht aansluiting.

Beoordeling op 29-09-2018 (cijfer: 10)

Positieve punten
Goed, flexibel en goedkoop
Negatieve punten
Geen maar als ik toch iets moet zeggen, soms erg druk. Ik heb wel eens achter het net gevist.
Overige punten
Nee

Beoordeling op 25-09-2018 (cijfer: 9)

Positieve punten
Vlotte afhandeling, niet duur.
Negatieve punten
Geen
Overige punten
Nee, houden zo.

Beoordeling op 21-09-2018 (cijfer: 10)

Positieve punten
Alles was top
Negatieve punten
Heb ik niet. Hooguit dat het regende
Overige punten
Nee

Beoordeling op 18-09-2018 (cijfer: 8)

Positieve punten
Te korte stroomkabel snel opgelost.

Beoordeling op 05-09-2018 (cijfer: 9)

Positieve punten
Goede service
Negatieve punten
Geen

Beoordeling op 27-08-2018 (cijfer: 8)

Positieve punten
Snelle service
Negatieve punten
Niet
Overige punten
Geen

Beoordeling op 26-08-2018 (cijfer: 6)

Positieve punten
Prima kar. Reserveren ging gemakkelijk. Afhalen ging gemakkelijk. Goedkoop.
Negatieve punten
De dagprijs op de website kwam niet overeen met de werkelijk verrekende prijs. Deze viel hoger uit.
Overige punten
Pas de website aan zodat het duidelijk is dat er per uur betaald word.
Reactie van Budgetkar
We hebben aanhangers in diverse prijsklassen. Het huren van een geremde aanhanger is 20 tot 30% duurder dan een ongeremde aanhanger. (veel hogere aanschafprijs, meer onderhoud). Over de prijs van een aanhanger kan dus een misverstand ontstaan....helaas. We proberen het zo goed mogelijk te communiceren. Alle prijzen zijn terug te vinden op onze site.

Beoordeling op 12-08-2018 (cijfer: 10)

Positieve punten
prima in orden
Negatieve punten
geen
Overige punten
geen

Beoordeling op 11-08-2018 (cijfer: 8)

Positieve punten
Vriendelijk en goed geholpen. Prijs is prima!
Negatieve punten
Niet
Overige punten
Nee

Beoordeling op 11-08-2018 (cijfer: 8)

Positieve punten
Voordelig een aanhanger gehuurd met snelle en goede service
Negatieve punten
Geen
Overige punten
Nee

Beoordeling op 06-08-2018 (cijfer: 9)

Positieve punten
breed assortiment, reële prijs en goed verzorgde spullen
Negatieve punten
geen. misschien: uitstraling van erg veel 'regeltjes'. Bij een open bak zou ik standaard een net meeleveren. Dit komt wat knieperig over.
Overige punten
boekingsproces via interneet is niet erg doorzichtig. Moet simpeler kunnen.

Beoordeling op 07-07-2018 (cijfer: 10)

Positieve punten
Prijsstelling, en het feit dat je betaalt voor wat je afneemt.
Negatieve punten
De karren zijn technisch niet altijd helemaal perfect.
Reactie van Budgetkar
Door lage prijs worden de aanhangers heel erg veel verhuurd. Soms wel 10 keer per week. Hierdoor komen ze niet meer nagelnieuw over. Maar de aanhangers in Haren en Beijum hebben IEDERE week onderhoud en zijn technisch goed bij.